De ce sa vizitezi Fuerteventura? Iata cateva motive

Best Fuerteventura Beaches

Fuerteventura este a doua insulă după Tenerife ca mărime. Se întinde pe 1659 de metri pătraţi şi are 150 de mile de plaje imaculate cărora nimeni nu le poate rezista… este un paradis cu alte cuvinte. Iată principalele atracţii şi activităţi de aici.

kayak snorkel fuerteventura
Sursa foto: tripadvisor.com

O insulă a sportului. Aici poţi să faci sport în aer liber datorită climatului şi a temperaturii apei întregul sezon. Aici se pot practica sporturi nautice, dar şi drumeţii şi ciclism. Este fără îndoială destinaţia potrivită pentru cei care vor să îmbine sportul cu câteva zile de vacanţă.

Aventură şi istorie. Pentru iubitorii de natură, cea mai potrivită este o drumeţie în munţii Esmeralda. Vei descoperi aici scrieri vechi şi desene ale autohtonilor care locuiau înainte pe insulă. Muntele a fost declarat un bun de interes cultural şi este recunoscut drept un monument natural.

O cazare unică. Unele hoteluri de aici se află într-o amplasare unică, cu plaje şi nisip alb şi fin şi în apropiere de Parcul Natural al dunelor de Corralejo.

playa corralejo
Sursa foto: golfamax.com

Plaje pentru toate gusturile. Deoarece la Fuerteventura există tot felul de plaje – turistice, izolate, naturiste, cu nisip alb sau cu nisip negru… vei putea schimba radical ambianta, mediul şi plajele doar deplasându-te câţiva kilometri. Vrei să le descoperi pe toate? Vei reuşi aici.

Te poţi plimba cu cămila. Nu trebuie deci să mergi până în Orient pentru a trăi această experienţă printre dunele deşertului. Vei putea descoperi aici un peisaj magnific care cuprinde «Oasis Park» unde se cultivă mâncare pentru cămile şi unde se dezvoltă un proiect interesant pentru a folosi laptele de cămilă.

Excursie în Insula Lobos. Dacă Insulele Canare sunt un loc minunat, insula Lobos este şi mai şi. În acest paradis uitat nu există nici zgomot, nici trotuare, totul se derulează într-un ritm altfel. Vei putea profita aici de o zi în contact cu natura. O ocazie ideală pentru a te relaxa. Poţi completa experienţa cu o paella savurată într-un restaurant.

Cea mai veche. Deoarece Insula Fuerteventura este una din cele mai vechi insule din Canare şi deoarece stâncile care o compun au început să se formeze acum mii şi mii de ani. Deci istoria acestui loc este una foarte bogată şi una extrem de interesantă. Ar fi interesant să afli cine a descoperit insula şi cum sau să faci poate unele date istorice…. Profită din plin de sejur pentru a afla mai multe.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on telegram
Telegram
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.